28 februari 2024
Thumbnail voor TUI breidt stedentripaanbod uit met Toronto, Chicago en Boston

TUI breidt stedentripaanbod uit met Toronto, Chicago en Boston

TUI voegt de steden Toronto (Canada), Chicago en Boston (Verenigde Staten) toe aan haar aanbod. Dat laat de reisorganisatie weten. Alle steden zijn te boeken voor zowel winter ’23-24 als zomer 2024. Daarnaast worden in Chicago en Toronto nieuwe RIU Plaza hotels worden geopend.

Wat Toronto zo bijzonder maakt? Wakker worden met uitzicht op torenhoge wolkenkrabbers en met de boot naar de Niagara Falls. Je doet het beide tijdens een stedentrip Toronto. Toronto is modern, echt Canadees en lijkt een beetje op New York.” Chicago staat ook wel bekend als de Windy City en kan wervelend worden, volgens TUI.“Is het niet door zijn ligging aan Lake Michigan, dan is het wel om zijn bruisende karakter. Denk aan The Bean bewonderen, door Millenium Park wandelen, de architectuur en enorme wolkenkrabbers bekijken, een boottocht over de Chicago River maken en langs de Chicago Riverwalk wandelen.”

Boston is één van de oudste steden van de Verenigde Staten en dat zie je terug in het straatbeeld. “Ook Boston heeft zo’n typische skyline met veel hoogbouw, maar tussen die skyscrapers staan vooral veel oude historische gebouwen, mooie parken, heel veel foodtrucks en foodmarkets en vriendelijke inwoners.”

In de eerstvolgende Reisbizz Magazine Printeditie, die eind deze maand uitkomt, staan de Verenigde Staten en Canada centraal. Wil jij meer weten over de landen en tips krijgen van de experts? Meld je dan aan als Reisbizz Society lid en ontvang het printmagazine op jouw deurmat.