9 mei 2024
Thumbnail voor TUI opent eerste reisbureau op Bonaire

TUI opent eerste reisbureau op Bonaire

KRALENDIJK - TUI heeft op woensdag 26 januari het eerste reisbureau op Bonaire geopend. Met het openen van deze winkel gaat TUI service bieden aan reizigers om een ticket naar Amsterdam, een andere internationale bestemming, een regionaal ticket of een (pakket)reis naar Aruba of Curaçao te boeken.


Met dagelijkse vluchten naar Bonaire brengt TUI veel bezoekers naar het eiland. Volgens Rick van der Pluijm, Head of Dutch Caribbean, zijn dit reizigers die Bonaire écht willen ontdekken, erop uitgaan en niet opgesloten blijven zitten in hun hotel. “Onze gasten huren vaak een auto, gaan lekker uit eten in één van de vele restaurants die Bonaire rijk is en boeken excursies om zo de mooiste plekjes van Bonaire te leren kennen,” aldus van der Pluijm.

Bonaire ervaren
TUI laat haar gasten Bonaire op een positieve manier ervaren, vindt van der Pluijm. Volgens de reisorganisatie is dat ook terug te zien in de positieve beoordelingen en in het feit dat een groot aantal van de gasten nog een keer wil terugkomen naar Bonaire.

Bereikbaarheid
De TUI winkel is te vinden aan de Boulevard Gobernador N. Debrot 75 B en is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10:30 tot 17:00. Klanten kunnen er terecht om vliegtickets te boeken, maar ook om reisdata te wijzigen of extra bagage te boeken.