23 mei 2024
Thumbnail voor TUI Sales team op volle kracht verder met nieuwe gezichten

TUI Sales team op volle kracht verder met nieuwe gezichten

RIJSWIJK – Het salesteam van TUI heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Accountmanagers Marieke Jansen en Antoin Klein Hofmeijer verruilen hun baan voor een volgende uitdaging binnen TUI. Het salesteam is aangevuld met Anne Tattersall en Rutgher Verstrepen die het accountmanagement voor hun rekening nemen.


TUI blijft vertrouwen hebben in de kracht van de reisagent, zowel reisbureau als ZRA. Daarom blijft het salesteam van Sales Manager Dimitri Joannides op volle kracht opereren en kent de reisorganisatie een nieuwe bezetting van het team.

Verstrepen keert terug bij TUI om het salesteam te versterken. In de tussentijd werkte Verstrepen bij Thomas Cook en De Jaarbeurs. Half mei start hij als accountmanager om zich te richten op projecten op het gebied van commercie, connectiviteit, betaalsystemen en distributie. Tattersall begon acht jaar geleden bij TUI als productmanager in het team van Jacques Crijnen. Ze neemt nu een volgende stap in de commerciële en dynamische omgeving van Distributie.

“Het is goed om te zien dat zelfs in deze turbulente markt, er nieuwe uitdagingen binnen TUI aanwezig blijven, die ook Marieke en Antoin verdere carrièrekansen bieden”, vertelt Dimitri Joannides. Volgens de Sales Manager haalt TUI met Verstrepen een ervaren kracht in huis, die bekend is bij hun partners en de markt goed kent. Daaraan voegt Joannides toe dat Tattersall een ervaren productmanager is en daarmee een perfecte aanvulling voor zijn team.