5 maart 2024
Thumbnail voor TUI start verkoop zomerbestemmingen 2022

TUI start verkoop zomerbestemmingen 2022

RIJSWIJK - De boekingen bij TUI trekken aan en de zomer is in volle gang. Ook voor de zomer van 2022 zijn verschillende bestemmingen al te boeken. De productmanagers van TUI zijn volop bezig met het boekbaar maken van alle zomerbestemmingen.


“De eerste Sun & Beach bestemmingen voor Zomer 2022 zijn boekbaar”, aldus de touroperator. TUI heeft voor de zomer van 2022 verschillende populaire vakantiebestemmingen live staan. “Dit gaat om Curaçao, Bonaire, Mallorca, Ibiza, Antalya, Portugal, Rhodos, Kos, Kreta, Gran Canaria en Tenerife.” Op deze bestemmingen zijn de eerste accommodaties te boeken. Dit gaat in eerste instantie om de standaard pakketreizen. Segmenten waaronder ‘shared accommodatie’, het bijboeken van autohuur en lijndienstvluchten volgen in een later stadium.

“Wij snappen dat de klant misschien een andere bestemming wil boeken of dat de klant al jaren naar hetzelfde hotel gaat dat nu nog niet boekbaar is.” TUI verzoekt om dan geen contact op te nemen met het Customer Service Center. “Op de Homepage van TUI Online vind je het actuele overzicht met de boekbare bestemmingen en accommodaties.”