10 mei 2024
Thumbnail voor TUI verwelkomt jong talent op het Young Graduates Festival in Rijswijk

TUI verwelkomt jong talent op het Young Graduates Festival in Rijswijk

RIJSWIJK - TUI organiseert op 30 juni voor het eerst het Young Graduates Festival in Rijswijk. De reisorganisatie hoopt met deze career fair jong talent aan te trekken en roept onlangs afgestudeerden op om zich tijdens het event te laten inspireren.


TUI wil hiermee de deur openzetten voor jong talent. “In eerste plaats door ze te inspireren over onze fijne, internationale bedrijfscultuur. Daarnaast kunnen ze kennismaken met de verschillende afdelingen en praten met de collega’s over een loopbaan bij TUI en eventuele vacatures. Het is geen jobdag waar we enkel de vacatures willen invullen”, benadrukt Kevin Van de Sande, Employer Branding & Employee Engagement Specialist bij TUI.

Young TUI
Van de Sande laat verder weten dat het doel is om de jonge talenten kennis te laten maken, te inspireren en hopelijk te overtuigen dat TUI als werkgever een goede keuze is. “Hiervoor werken we ook samen met Young TUI, een overlegorgaan binnen de organisatie die de belangen van de jongere medewerkers binnen TUI mee behartigt.”

 

Tijdens deze dag zullen de jonge talenten kunnen proeven van de sfeer op kantoor tijdens één van de inspiratiesessies. De sessies gaan onder andere over Customer Centricity, Social Media en talentontwikkeling.

Klik op deze link voor meer informatie over het event.