19 juni 2024
Thumbnail voor TUI voor de tweede keer op rij verkozen tot ‘s wereld beste skitouroperator

TUI voor de tweede keer op rij verkozen tot ‘s wereld beste skitouroperator

RIJSWIJK - TUI is op 17 januari in de prijzen gevallen bij de World Ski Awards. Bij de uitreiking, die bijzondere prestaties op het gebied van skitoerisme erkent, heeft TUI voor de tweede keer op rij de prijs voor ‘s werelds beste skitouroperator in ontvangst mogen nemen.


Hoewel TUI in 2021 geen skivakanties heeft kunnen organiseren, hebben ze het afgelopen jaar niet stilgezeten. De voorbereidingen die TUI heeft getroffen om de zo langverwachte skivakantie weer mogelijk te maken, zijn door de 2,2 miljoen kiezers beloont met de erkenning.

Voornamelijk de flexibiliteit en het brede aanbod van TUI zouden in de smaak zijn gevallen bij de stemmers (bestaande uit professionals uit de ski-industrie en liefhebbers). Zo is het mogelijk om met de flexibele omruilgarantie een boeking tot 28 dagen voor vertrek kosteloos te wijzigen naar een ander tijdstip of een andere bestemming, en heb je de mogelijkheid je skipas en uitrusting vooraf te boeken. TUI bereid de klant dus optimaal voor op de reis en neemt alle zorgen tot zich.

Wensen van de klant
TUI’s aanbod aan skivakanties kan geheel worden afgestemd op de wensen van de klant. Of je nu jaren ervaring hebt, of voor het eerst op de piste stapt, de voorkeur geeft aan luxe, of deze winter graag geld bespaart, TUI kan naar eigen zeggen aan ieders wensen tegemoet komen.

Frans Leenaars CMO TUI Western Region, vindt het fantastisch dat TUI voor het tweede jaar op rij is verkozen tot beste skitouroperator ter wereld: “We staan ​​bekend om zon- en strandvakanties, maar hebben ook een uitgebreid wintersportaanbod naar de belangrijkste skigebieden van Europa, vaak inclusief skipassen. We zijn dankbaar voor alle stemmen die we hebben ontvangen en staan ​​ondanks de huidige restricties te popelen om alle enthousiaste wintersportfans te helpen bij het organiseren van hun skivakantie.”

Ook Fins Lapland populair
Dit jaar trekken de meeste wintersport klanten van TUI na het behalen van de boostervaccinatie naar Oostenrijk, maar ook Frankrijk blijft populair. Daarnaast gaat de Nederlandse sneeuwliefhebber veel op reis naar het sprookjesachtige Fins Lapland voor een compleet winteravontuur. Naast het skiën kan de reiziger hier volop genieten van natuurfenomenen als het Noorderlicht, en andere activiteiten als sneeuwscooter- en huskytochten.