21 mei 2024
Thumbnail voor Tweede editie Travel Startup Accelerator niet in 2021

Tweede editie Travel Startup Accelerator niet in 2021

SCHIPHOL - Tijdens de Travel Startup Accelerator biedt Travel Impact Lab innovatieve startups de kans om hun ideeën uit te werken en te groeien als beginnend bedrijf in de reisindustrie. Een tweede editie lag al in het vooruitzicht, maar door de coronacrisis krijgen zulke startups dit jaar geen kans om mee te doen aan het programma.


Vorig jaar pitchten negen reis-startups hun ideeën op de selectiedag van de allereerste Travel Startup Accelerator. Vertegenwoordigers van Transavia, Riksja Travel en ANWB kiezen hieruit vijf reis-startups die mee mogen doen aan een twaalf weken durend programma. Met gerichte trainingen, één-op-één coaching en begeleiding van experts binnen en buiten de reisbranche krijgen de beginnende bedrijven een kans om verder te groeien in de reisindustrie. Ook worden de startups in contact gebracht met investeerders en met andere deelnemers waardoor ze elkaar ook een handje kunnen helpen.

Ondanks de succesvolle eerste editie en het enthousiasme om een tweede editie te organiseren, heeft Travel Impact Lab door de onzekerheid in de reisbranche besloten om dat niet in 2021 te doen. “De plannen gaan niet weg, net als het enthousiasme van ons team en de betrokkenen”, laat het Accelerator team van Travel Impact Lab weten. “We komen terug!”