20 april 2024
Thumbnail voor Uitgebreid salesteam van Sunny Cars op roadtrip tijdens landelijke salesrun

Uitgebreid salesteam van Sunny Cars op roadtrip tijdens landelijke salesrun

HAARLEM - Het salesteam van Sunny Cars gaat “met een goedgevulde kofferbak” volgende week het land in voor een roadtrip langs reisbureaus, touroperators en business kantoren. Naast bekende gezichten Marco Ammerlaan, Jacqueline Tabak-van ’t Wout en Fieneke Heusden-Bosters nemen ook de nieuwe salescollega’s deel. Voor Rik Sluiter en Annemiek Hoek is dit de eerste kennismaking als Sunny sales.


De Sales Run heeft niet alleen als doel om de nieuwe collega’s te introduceren, maar ook om kennis te maken met nieuwe gezichten op de reisbureaus. “Uiteraard aat het niet alleen om een gezellig momentje met elkaar, ook het bijspijkeren van de basis autohuurkennis staat centraal. De focus ligt hierbij op de all-inclusive formule, hoe de terugbetaling van het eigen risico en glas-banden-bodem-dakschade werkt en wat je allemaal kunt doen met Sunny2go, de persoonlijke assistent die iedere Sunny Cars huurder tot zijn beschikking krijgt”, aldus de aankondiging van het salesteam.

“Na ruim twee jaar geen fysieke reisbureaubezoeken te hebben gedaan, vonden wij het de hoogste tijd om op de kantoren langs te gaan”, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Nederland, België en Frankrijk. “De reisagent is en blijft belangrijk voor ons, we hebben nog steeds de volle focus op de travel trade. Een huurauto hoort altijd al bij een goed reisadvies, maar juist nu is dat advies van grote waarde. Door het tekort aan huurauto’s is het namelijk verstandig op tijd te reserveren, iets waar je als reisagent actief op moet sturen. Dankzij de gratis Flexservice blijft de klant volledig flexibel, kosteloos annuleren kan immers tot één uur voor huuraanvang.”

Het salesteam van Sunny Cars gaat van 12 tot en met 16 september op roadtrip door het hele land.

Onlangs maakte Reisbizz Magazine uitgebreid kennis met het nieuwe salesteam. Hier later meer over in het magazine. Niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het Reisbizz Magazine als eerste in je mailbox.

Op de hoofdfoto v.l.n.r. Annemiek Hoek, Marco Ammerlaan, Fieneke Heusden-Bosters, Jacqueline Tabak-van ’t Wout en Rik Sluiter.