16 juni 2024
Thumbnail voor ‘V4’ verkeersbureaus organiseren gezamenlijke B2B workshop

‘V4’ verkeersbureaus organiseren gezamenlijke B2B workshop

DEN HAAG - De verkeersbureaus van Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije presenteren zich half juni aan het toeristische bedrijfsleven van Nederland tijdens een gezamenlijke B2B workshop. Naast de landelijke verkeersbureaus, nemen per land ook zeven toeristische partners deel aan de online webinar, zoals regionale VVV’s, hotels en attracties.


Onder de credo ‘Niet ieder voor zich, maar alle tezamen’ verenigen de vier Centraal-Europese landen zich sinds 1991 onder de noemer ‘V4’. Hierin maken de landen zich samen sterk voor verscheidene pijlers, waaronder toerisme, kunst en cultuur. De Nederlandse markt is voor de V4 landen van belang. In 2019 bezochten in totaal circa 1 miljoen Nederlanders Polen, Hongarije, Tsjechië of Slowakije voor een vakantie.

De workshop wordt georganiseerd via het Netwerkapp platform. Op donderdag 17 juni start de webinar om 09.30 uur met korte presentaties en video’s over de toeristische aantrekkelijkheden van de landen. Verder die dag kunnen productmanagers van touroperators, reisagenten, ZRA’s en MICE professionals één-op-één in gesprek met vertegenwoordigers van de verkeersbureaus en de 28 participerende partners. Ook op vrijdag 18 juni kunnen tussen 10.00 uur en 13.30 uur individuele gesprekken gepland worden.

Een week voor aanvang van de webinar staan alle V4 deelnemers op de Networkapp en kunnen de individuele afspraken ingepland worden. Uitnodigingen voor de B2B workshop worden binnenkort door het PR-bureau Baltus Communications verzonden.