12 juli 2024
Thumbnail voor Vakantiebeurs breidt online evenement uit naar driedaags-reisfestival

Vakantiebeurs breidt online evenement uit naar driedaags-reisfestival

UTRECHT – Om vakantiepret met de consument en de branche te beleven, organiseert de Vakantiebeurs een online reisfestival. De Vakantiebeurs kondigt aan het festival af te trappen op donderdag 3 juni na de al aangekondigde evenementen op 4 en 5 juni.


Samen met de reisbranche start de Vakantiebeurs het driedaagse-festival met een B2B-sessie die alleen te bezoeken is door reisprofessionals. “Ga tijdens het vakevent op ontdekkingsreis naar gedrag in verschillende landschappen tijdens de sessie ‘Wereld van verschil’, kijk mee met de uitreiking van de Aad Struijs Persprijs en doe mee met de Vakdag quiz”, luidt de aankondiging van de Vakantiebeurs.

Op vrijdagavond 4 juni is de ‘I ♥ Travel’ show met een interactieve online reisbeleving. Op 5 juni kunnen vakantieliefhebbers de hele dag deelnemen aan de online sessies waarin uiteenlopende bestemmingen worden besproken waar veilig naartoe gereisd kan worden wanneer dit weer mogelijk is. Naast entertainment en informatie, kunnen bezoekers tijdens de show en het festival deelnemen aan verschillende onderdelen en kans maken op verschillende prijzen.

Tickets voor het online evenement zijn gratis en kunnen gereserveerd worden op de daarvoor bestemde website van de Vakantiebeurs.