28 februari 2024
Thumbnail voor Veel animo voor feestelijke nazomeravond Jij&KLM

Veel animo voor feestelijke nazomeravond Jij&KLM

HOOFDDORP - Voor het eerst in lange tijd vond dinsdagavond het Jij&KLM nazomerfeest plaats in Hoofddorp. KLM had touroperators en reisagenten uitgenodigd om hen te bedanken voor het verkopen van KLM vluchten en reizen.


Na een hartelijke ontvangst door de stewardessen van 'de Koninklijke' ontbrak het de gasten aan niets. Met een barbecue, ijsjes en zelfs een heus complimententeam werd de avond naar mate hij vorderde steeds gezelliger.

Het verkeersbureau van Aruba was daarnaast aanwezig met cocktails: de Aruba Ariba. Het roze drankje vond gretig aftrek op het kunstmatige strand in Hoofddorp.

De dansvloer vulde zich naar mate de avond vorderde met steeds meer dansers. Toen om 20.30 uur Rolf Sanchez het podium betrad was het zelfs lastig een plekje in de zaal te verkrijgen. Een reeks andere artiesten passeerden gedurende de avond de revue, waarna om 22.00 uur de uitreiking van een zevendaagse reis naar Aruba plaatsvond. Daarna liep het strandhuis van Papa's beach house snel leeg, het was tenslotte toch een dinsdagavond.