27 mei 2024
Thumbnail voor Verdubbeling in aantal nieuwe reisadviseurs bij Travel Counsellors

Verdubbeling in aantal nieuwe reisadviseurs bij Travel Counsellors

DEN HAAG – Travel Counsellors ziet in de eerste helft van het financiële jaar een verdubbeling van het aantal reisadviseurs ten opzichte van vorig jaar. Ook vorige maand hebben een aantal Travel Counsellors in Nederland en België de introductietraining succesvol afgerond. De komende maanden starten er meer toekomstige reisadviseurs met de trainingen.


Zowel de introductietraining van Travel Counsellors voor ervaren reisprofessionals als de Travel Academy worden nu nog online gegeven. Het is het agentschap opgevallen dat de achtergronden van de nieuwe reisadviseurs erg divers zijn. Velen hebben jarenlang ervaring in de branche, maar zijn door de pandemie hun baan kwijtgeraakt. De kersverse reisadviseurs durfden nu dan echt de stap naar het ondernemerschap te wagen.

“Het is mooi om te zien dat er zoveel gedreven reisprofessionals bij ons gestart zijn de afgelopen tijd en de komende maanden nog op training komen”, Milka van Dam, General Manager Travel Counsellors. “Ze hebben er allemaal zin in en brengen een hoop positiviteit met zich mee. Ze gebruiken de komende tijd om hun bedrijf op te bouwen en hun marketing op te zetten. Wij bieden vele tools, trainingen en één-op-één ondersteuning om hierbij te helpen. Dat het aantal nieuwe Travel Counsellors verdubbeld is ten aanzien van vorig jaar hadden wij niet voorzien.”