23 mei 2024
Thumbnail voor Verkeersbureau Singapore opent kantoor in Brussel en mikt op Benelux-markt

Verkeersbureau Singapore opent kantoor in Brussel en mikt op Benelux-markt

BRUSSEL - De Singapore Tourism Board (STB) kondigt de opening van een regionaal kantoor in Brussel aan. STB wil hiermee de potentie van de Benelux-markt benutten en hun strategie om te investeren in long-haul markten voortzetten.


In de afgelopen jaren heeft de Europese markt, volgens STB, een sterke groei van bezoekers en inkomsten uit het toerisme gezien. In 2019 bezochten meer dan 2,13 miljoen Europeanen Singapore, een stijging van 3,4 procent. “Via STB Brussel zal de basis worden gelegd voor een sterker herstel en kunnen wij inspelen op de groeimogelijkheden in de Benelux, Frankrijk en Zwitserland”, aldus STB.

Melissa Thompson, STB Area Director in West-Europa, zal toezicht houden op de activiteiten van het kantoor in Brussel. Sinds 2010 werkt Thompson voor STB en is vanuit haar rol als Area Director voor Oost-Europa naar Brussel verhuisd. “Wanneer de grenzen opengaan, nodigen we de Benelux-reizigers uit om terug te keren naar Singapore om het opnieuw vormgegeven Singapore te ervaren. Van Foodies, Culture Shapers, Explorers of Socialisers, we hopen dat onze gasten hier in Singapore zullen genieten van hun passies.”