14 april 2024
Thumbnail voor Viering 25-jarig jubileum Silverjet Vakanties op Paleis Het Loo van start

Viering 25-jarig jubileum Silverjet Vakanties op Paleis Het Loo van start

APELDOORN - Reisbizz is aanwezig op Paleis Het Loo om het 25-jarig jubileum van Silverjet Vakanties samen met 200 reisagenten te vieren. Onder genot van een glas champagne werd de dag afgetrapt door Silverjet-oprichter en eigenaar Rob Bremer.


Nadat Bremer iedereen welkom heette in de nieuwe balzaal, werd de groep begeleid naar de oude balzaal op Paleis Het Loo waar de eerste gerechten van de high-tea klaarstonden. Hier nam Mathijs Bos, Marketing Manager bij Silverjet Vakanties, het woord om kort wat te vertellen over Silverjet Vakanties en wat ze in die 25 jaar bereikt hebben.

Daarnaast werd het product van Silverjet nog eens uitgelegd en werd er afgesloten met de plannen voor 2023. Vervolgens werd het woord gegeven aan de eerste van negen aanwezige hoteliers die uitleg komen geven over zijn of haar accommodatie(s).

Op dit moment hebben de genodigden geluisterd naar presentaties van Atlantis The Royal (een nog te openen hotel in Dubai), Beachcomber Resorts op Mauritius en Blue Palace op Kreta. De komende twee uur staan er nog lekkere hapjes en presentaties van onder andere gastspreker Ap Dijksterhuis op het programma, voordat de exclusieve rondleidingen door Paleis Het Loo gaan starten.

Later vandaag volgt er een volledig verslag over deze memorabele dag op Paleis Het Loo.