20 mei 2024
Thumbnail voor Woordvoerder Petra Kok verzorgt workshop pers- en crisiscommunicatie op Zakenreis Conference

Woordvoerder Petra Kok verzorgt workshop pers- en crisiscommunicatie op Zakenreis Conference

SCHIPHOL - Petra Kok, Head of External Communication en woordvoerder bij TUI Nederland, geeft een workshop crisis- en perscommunicatie tijdens de Zakenreis Conference. Die wordt op 14 september 2023 georganiseerd in het Van der Valk Hotel A4 bij Schiphol. Kok geeft handige tips en neemt geïnteresseerden mee in haar dagelijkse werk van woordvoering en crisiscommunicatie op radio, tv en in de geschreven media.


De Zakenreis Conference biedt een unieke mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen en om mensen uit de industrie te ontmoeten en zaken te doen.

Reserveer vandaag nog uw plek via onze website!

Programma
Zakenreisagent ATPI en luchtvaartmaatschappij Qatar Airways zijn de hoofdpartners. Tijdens de conference faciliteert de beursvloer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Workshops over zakelijk en persoonlijke onderwerpen gedurende de dag geven nieuwe inzichten.

Het programma voor de Zakenreis Conference is (onder voorbehoud) als volgt:

  • 13:00 - 18:00 uur: Beursvloer
  • 14:00 - 17:00 uur: Inspiratiesessies (waaronder workshops over woordvoering en crisiscommunicatie, health en lifestyle, declareren en financiële administratie gedurende de zakenreis)
  • 14:00 - 14:30 uur: Keynote dr. ir. Carlo van de Weijer over de toekomst van duurzame mobiliteit
  • 18:00 - 19:00 uur: Netwerkborrel

Het event is kosteloos toegankelijk voor leden van de Zakenreis en Reisbizz Society, Corporate Travel Managers, Corporate PA's die zakenreizen boeken, Corporate Zakenreisinkopers en reisoördinatoren. Ook ZRA's en business travel consultants zijn kosteloos welkom. Overige bezoekers betalen 95 euro entree. Denk hierbij aan directieleden, reisbedrijven, sales- en account managers, media, zakenreizigers, et cetera.

De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen te weigeren die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden.

Reserveer vandaag nog uw plek via onze website!

Over de spreker:
Petra Kok is Head of External Communication en woordvoerder bij TUI Nederland. Ze begon haar carrière in de reiswereld in 1988 en heeft daarin uiteenlopende functies bekleed. Van inkoper in het buitenland tot sales manager in Nederland. Sinds 2015 is zij het gezicht van TUI Nederland als woordvoerder. Crisiscommunicatie is een veel gepraktiseerd onderdeel van haar werk, van korte persstatements tot optredens in tv-programma’s als MAX Vakantieman en Radar.

Deelnemende partners
De volgende bedrijven zijn vertegenwoordigd tijdens de Zakenreis Conference: ATPI, Qatar Airways, Lean Travel Management, Lufthansa Group, Schiphol Travel International, LOT Polish Airlines, Etihad Airways, Hilton, China Airlines, Eurostar, Icelandair, KLM, VCK Travel, Curaçaco Marriot, Air Canada, E-Business Travel, Condor en APG Air Agencies. De komende weken worden meer partners bekendgemaakt.