20 juli 2024
Thumbnail voor WRC Reizen maakt doorstart na faillissement

WRC Reizen maakt doorstart na faillissement

MAARSSEN – Er is een overeenstemming bereikt tussen OutSight Travel en de curator van WRC Reizen groep BV over een doorstart van het bedrijf. WRC Reizen werd failliet verklaard op 14 april.


OutSight Travel en WRC Reizen werkten voor het faillissement van vorige week al samen vanuit eenzelfde kantoorlocatie. Het is de bedoeling dat het merendeel van de werknemers mee overgaat met de doorstart.

“Met OutSight Travel is een overeenkomst gesloten over alle intellectueel eigendom en goodwill. Ik ben erg blij dat we snel een doorstart hebben kunnen realiseren”, vertelt curator Kim Meekes van de Advocaten van Van Riet.

De doorstart van WRC Reizen is niet alleen goed nieuws voor het team, leveranciers en partners maar ook voor de klanten van de reisorganisatie. “Helaas duurde de crisis voor het oude WRC te lang. Maar hopelijk kunnen we in het najaar van 2021 weer gaan reizen en onze reizigers, hetzelfde prachtige aanbod en dezelfde service bieden als altijd, met twee labels", laat Simone Deckers, directeur-eigenaar van Outsight Travel. "We gaan komende tijd gebruiken om de reizigers en SGR maximaal te helpen en te ondersteunen in de afwikkeling van hun vouchers.”