17 april 2024
Thumbnail voor Yvonne Halderman (Air Transat): ‘Montreal is een belangrijke hub die we verder willen ontwikkelen’

Yvonne Halderman (Air Transat): ‘Montreal is een belangrijke hub die we verder willen ontwikkelen’

SCHIPHOL - Air Transat heeft vorige maand een nieuwe lijndienst geopend tussen Schiphol en Montreal, ter aanvulling op de vluchten naar Toronto. Yvonne Halderman vertegenwoordigt de Canadese luchtvaartmaatschappij in Nederland en gaat in Reisbizz Magazine in gesprek over de nieuwe lijndienst.


Het hoofdkantoor van Air Transat staat in Montreal en daarnaast is het een belangrijke hub die de airline komende jaren verder wil ontwikkelen. “Zo komen er steeds meer overstapmogelijkheden naar bestemmingen elders in Noord-Amerika. Ook is Montreal als toeristische bestemming sterk in opkomst”, vertelt Yvonne. Air Transat vliegt nu drie keer per week naar de stad en op de andere vier dagen in de week naar Toronto. “Hierdoor bieden we een dagelijkse vlucht vanaf Schiphol naar Canada aan.”

Voor corona vloog de airline ook van Schiphol naar Vancouver, maar die route komt niet meer terug. “Er was vanuit Nederland wel veel vraag naar, maar niet vanuit Canada, waardoor de route niet rendabel genoeg was. Wél kunnen reizigers zowel in Montreal als Toronto overstappen op binnenlandse vluchten van Air Transat naar Vancouver. We gaan dat proces de komende tijd verder finetunen, om een zo naadloos mogelijke overstap te realiseren”, aldus Yvonne.

Wat is voor reisagenten belangrijk om te weten?
“Air Transat is opnieuw verkozen tot beste leisure airline ter wereld door Skytrax. Dat zegt wel wat over hoe goed het product is dat wij aanbieden. Ook bieden we heel veel mogelijkheden om het product aan te passen aan de wensen van de klant.”

Wil je meer weten over die mogelijkheden en waarom Montreal zeker de moeite waard is om te bezoeken? Lees dan het hele gesprek met Yvonne in de nieuwste uitgave van het Reisbizz Magazine.