24 oktober 2024
Thumbnail voor Duik jij met de Reisbizz Society in de wereld van Oman en de Hollandse Meesters?

Duik jij met de Reisbizz Society in de wereld van Oman en de Hollandse Meesters?

De Reisbizz Society en Experience Oman organiseren op dinsdag 3 december een event bij REMASTERED in Rotterdam. Laat je verwonderen door de wereld van Sultanaat Oman en de Hollandse Meesters tijdens dit unieke event.

REMASTERED heeft een unieke wereld gecreëerd waarin de oude Hollandse Meesters zijn bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. Je wordt ondergedompeld in de digitaal bewerkte kleuren van Van Gogh, kijkt naar een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch en je hebt interactie met duizenden vissen. Al je zintuigen staan op scherp, dat is gegarandeerd.

Het event start met een presentatie over Oman waarbij de mooie beelden en filmpjes vanaf het grootste LED scherm van Europa worden getoond.

Daarna gaan we in een uur tijd vier verschillende REMASTERED ruimtes ervaren en eindigen we met een voorstelling van kunst van Rembrandt, Mondriaan, Vermeer en Van Gogh, die op een bijzondere manier wordt gepresenteerd.

Het programma is als volgt:

13:45 - 14:15 uur         Ontvangst REMASTERED met een welkomstdrankje
14:15 - 15:00 uur         Presentatie over Sultanaat Oman
15:00 - 16:00 uur         Ervaar REMASTERED
16:00 - 17:00 uur         We sluiten de middag af met drankjes en snacks en de mogelijkheid om te netwerken.

Wil jij dit unieke event niet missen? Meld je dan nu snel aan en ervaar de REMASTERED en Oman zoals je dat nog nooit gedaan hebt.