17 april 2024
Thumbnail voor Claudia Wolswijk: Boek ik niet dus zonde van mijn tijd

Claudia Wolswijk: Boek ik niet dus zonde van mijn tijd

Schaamrood
Zo ook vandaag. Met het schaamrood op mijn kaken reisde ik af (wel 2,5 kilometer ver) naar een stedenreizen specialist op steenworp afstand van mijn honk in Alphen aan den Rijn. Schaamrood omdat ik na al die jaren…geen enkele boeking bij ze heb neergelegd en al net zomin eens ben binnengelopen. Waarom nu wel zal ik je vertellen. De reminder op de uitnodiging van de Businessclub van gisteren trok me over de streep. Heel last minute reageerde ik met een ‘ja ik wil’ en ging. Tot mijn verbazing heb ik ervan genoten. Leuke collega ZRA’s gesproken, ervaringen gedeeld en met een hoofd vol heuse inspiratie weer vertrokken.

Zo’n presentatie, in dit geval van Marc, Marja en Linda, zet je wel aan het denken. Na al die jaren ontwikkel je als reisprof een soort tunnelvisie, ken je dat? ‘Ken ik niet, hoef ik niet, verdien ik te weinig aan en ze hebben vast niet wat ik wil’. Nou, die knop gaat vanaf nu uit. Verder kijken is wat mijn les van vandaag is. In dit geval ben ik om de hoek aan het juiste adres voor de luxe stedentrips vol unieke ervaringen, geboekt met alle garanties en zekerheden die mijn klant en ik zo graag willen. Unieke hotels die ik nog niet kende in steden die we eindeloos kunnen combineren. Daarna samen met die knapperd Sjors packagen tot je het pakket compleet hebt; van autohuur, excursies van culinaire uitjes tot helitours tot de best denkbare stopovers (ik zet zelf de combinatie New York & IJsland in mijn vakantieplanning)

Studiereizen
Al pleit ik er natuurlijk voor om je aan te melden - zeker als je nog maar kort in het vak zit - voor mij persoonlijk blijven studiereizen voor mij een dingetje. Mijn spanningsboog is namelijk helaas zo kort als die van een goudvis. Ik heb er al eerder over geschreven, voor mij werkt het prima om zelf op pad te gaan en door de ogen van mijn klant te reizen. Het kost meer, maar ik koop daarmee mijn vrijheid. (Tot die ene luxe reizen specialist me het tegendeel laat zien, ik daag je hierbij uit).

Insidertips
Mijn tips deel ik op het forum van de club uit Den Haag waarbij ik ben aangesloten. Kennis delen is leuk en geeft ons kracht. Komt de coach in mijn bedrijfsnaam toch nog een beetje van pas.Recente berichten