21 februari 2024
Thumbnail voor Kees Bikker: The only way is up

Kees Bikker: The only way is up

Voor iedereen die gevaccineerd is, kleurt de oranje wereld ook steeds geler. Want ga maar na: volledig gevaccineerden hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele besmettingen, waar dan ook. En bij thuiskomst volstaat een zelftest. Het is jammer dat marktleider TUI in Nederland nog steeds zo braaf het overheidsadvies blijft volgen. Is dat omdat ze, dankzij financiële back-up vanuit Duitsland het water minder hoog aan de lippen staat dan elk kleiner bedrijf dat direct gaat omvallen bij het stopzetten van de NOW op 1 oktober?

Er gaan al weken stemmen op om als branche dan maar zelf het heft in handen te nemen en onze eigen reisadviezen te gaan samenstellen in plaats van dat over te laten aan een paar stoffige 9 to 5 ambtenaartjes op het ministerie. Maar inmiddels gonzen er berichten dat ook op het ministerie aan een reisadvies gewerkt gaat worden voor landen buiten de EU.

Meer lezen?
Lees de hele blog over Kees zijn kijk op de huidige situatie in de reisbranche in het onlangs online verschenen Reisbizz Magazine.Recente berichten