21 februari 2024
Thumbnail voor Natasja Hoogstede: Een mooie nieuwe dag

Natasja Hoogstede: Een mooie nieuwe dag

De zon schijnt volop en met het zachte briesje voelt het alsof ik ergens op een Spaans eiland rustig aan mijn dag kan beginnen. Dit gevoel heb ik lang gemist, ik krijg er zelfs de kriebels van in mijn buik. Het nieuws dat de wereld weer langzaam opengaat maakt dit een mooie nieuwe dag.

Het is tijd om te gaan knallen
Met dit goede nieuws kunnen wij op het reisbureau ook weer aan de bak. Gisteravond zag ik direct na de persconferentie onze mailbox al vollopen met reisaanvragen en afspraakverzoeken. En niet alleen de mailbox ontploft, mijn whatsapp ook. Vrienden en familieleden hebben hier duidelijk op gewacht, er is eindelijk groen licht gegeven. Plannen worden gemaakt, maar er zijn nog veel vragen.

Waar kan ik heen en welke maatregelen gelden daar? Heb ik een PCR-test nodig en wie gaat deze betalen? Ik besluit ondanks mijn vrije dag toch naar het reisbureau te gaan. Het is tijd om te gaan knallen!

Waar ligt onze kracht?
Het gevoel dat we weer wat meer lucht hebben gekregen met deze beslissing van het kabinet, zorgt er in ieder geval voor dat we als team met een andere energie onze dag starten.

Waar ligt onze kracht? In het ontzorgen! Naast het samenstellen van mooie reizen komt het er nu op aan dat je je klant het vertrouwen weet te geven dat hij of zij met een gerust hart zijn reis kan boeken en straks kan afreizen.

Wij krijgen juist nu een uitgelezen kans om onze meerwaarde te laten zien. Al ben ik ervan overtuigd dat wij dit het afgelopen jaar al vaak genoeg hebben bewezen met alle omboekingen en annuleringen die wij geheel belangeloos voor onze klanten hebben gedaan.

Maar we kunnen onze koffers dus weer van zolder halen, nog wel even afstoffen. Petra Kok van TUI geeft ons daar het goede voorbeeld in, zag ik op Facebook. En Coby van Dongen van de Jong Intra heeft ons gisteren ook een hart onder de riem gestoken. Wat een mooie toespraak en wat een powervrouw is dat toch ook.

Kortom, het is een mooie nieuwe dag, laten we er samen weer wat van maken.Recente berichten