18 april 2024
Thumbnail voor Aan de eettafel bij Michelle de Wit

Aan de eettafel bij Michelle de Wit

GEMERT - Voor de rubriek Koken met reisde Reisbizz Magazine af naar de Brabantse plaats Gemert, waar Michelle de Wit, Chief Retail Officer van Prijsvrij, met haar gezin woont. Datzelfde gezin gunde ons een plekje aan tafel om gezellig mee te eten.


Aan hun eigen eettafel voelen mensen zich al snel comfortabel genoeg om open over hun leven en werk te praten, en Michelle is daarin geen uitzondering.

Het is al donker op het moment dat we voor de deur staan bij de familie Starren-de Wit. Al snel opent Michelle met een vrolijk gezicht de deur en laat ons direct welkom voelen. Het sfeervol ingerichte huis doet warm aan. “Het is nu nog lekker rustig”, zegt Michelle met een knipoog. Haar man Ivo haalt de kinderen op van het kinderdagverblijf.

Michelle heeft het eten alvast voorbereid en maakt een plank met smaakvolle hapjes. Ondertussen laat ze ons haar werkruimte zien. Een plek waar ze in alle rust thuis zou kunnen werken, maar toch kiest ze ervoor om elke dag naar het Prijsvrij-kantoor in Den Bosch te rijden. Ze houdt van de dynamiek en wil zo betrokken mogelijk blijven bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

Heropening D-reizen-winkels
In juni is Michelle gestart bij Prijsvrij. In haar functie is ze verantwoordelijk voor het aansturen van de door Prijsvrij overgenomen en nog te openen D-reizen-vakantiewinkels. Dat was op zijn minst een bijzondere stap te noemen, aangezien Michelle ook medeaandeelhouder is en operationeel actief was bij de reisbureauketen van haar vader: Travelcenter De Wit. Dat telt vijf winkels in Brabant.

Michelle heeft onder andere het plan om in een vijftal grote steden conceptstores te openen die het imago van D-reizen bij de consument veranderen. “Er is wellicht een wat eenzijdig beeld gekoppeld aan D-reizen. Een bedrijf dat vooral pakketreizen van andere organisaties verkocht. Dit terwijl er zo veel kennis en kunde in huis is en we prima in staat zijn om ook eigen reizen te kunnen samenstellen.

Wil je het hele persoonlijke gesprek met Michelle de Wit lezen? Lees dan snel het hele artikel in het nieuwe Reisbizz Magazine.