14 april 2024
Thumbnail voor Air New Zealand stelt Discover the World aan als Europese GSA-partner

Air New Zealand stelt Discover the World aan als Europese GSA-partner

AUCKLAND - Air New Zealand, de nationale luchtvaarmaatschappij van Nieuw-Zeeland, heeft besloten om het partnerschap voor General Sales Agents (GSA-diensten) met Discover the World uit te breiden naar Europa. De uitgebreide samenwerking bestrijkt een strategisch belangrijke regio voor Air New Zealand.


"We zijn verheugd om ons partnerschap met Air New Zealand voor de Europese regio uit te breiden. Nu de grenzen van Aotearoa volledig open zijn, kijken we uit naar de samenwerking met onze handelspartners om de verkoop van passagiers te ontwikkelen", aldus Aiden Walsh, hoofd van Airline Development en Partnerships van Discover the World.

Tot nu toe werkte Air New Zealand samen met Discover the World voor de regio Latijns-Amerika en bepaalde markten in Zuidoost-Azië.

Discover the World
Discover the World heeft een reputatie opgebouwd als innovatieve wereldwijde leider in verkoopvertegenwoordiging in de reisindustrie met diensten op het gebied van sales, marketing en business process outsourcing. Ze beschikken over een wereldwijd netwerk van 85 kantoren gevestigd in meer dan zestig landen.