24 juni 2024
Thumbnail voor Airtrade en AERTICKET breiden samenwerking uit: Integratie met België logische stap

Airtrade en AERTICKET breiden samenwerking uit: Integratie met België logische stap

WETTEREN - AERTICKET neemt per direct de consolidator activiteiten van Airtrade Holdingd BV in België over, opererend onder de naam Skyways. De bedrijven werken al sinds 2013 samen. Afgelopen jaar heeft Airtrade een belang genomen in Global Conso Tech AG opgericht door AERTICKET.


Global Conso Tech AG heeft als doel gezamenlijke reistechnologie te ontwikkelen, content te aggregeren en maakt gebruik van nieuwe technologie en gedeelde technologie van de aangesloten partners. Later dit jaar wordt de gezamenlijke API geïmplementeerd in FareFinder met toegang tot wereldwijde content van de aangesloten partners in meer dan zeventig landen.

Logische stap
“AERTICKET is sterk groeiend in Frankrijk en de integratie met België is een logische stap vanwege de synergiën op het gebied van inkoop en customer service in de Franse taal”, zegt Jeroen Martron, MD Airtrade Holdings BV. “Voor Airtrade betekent dit meer focus op de Nederlandse markt en een verdere intensivering van de samenwerking met AERTICKET.”

“Wij zijn al actief vanuit Frankrijk in het zuiden van België en daarom past deze uitbreiding goed om de groei in België te versnellen. Daarnaast is de kennis van het team met veel Franstaligen zeer waardevol”, voegt Rainer Klee, MD AERTICKET AG, toe.