14 april 2024
Thumbnail voor Alltours en DTA intensiveren samenwerking

Alltours en DTA intensiveren samenwerking

Alltours en de Dutch Travel Alliance (DTA) hebben een raamovereenkomst gesloten waarmee de twee bedrijven hun samenwerking verder willen uitbreiden.


“We werken al vele jaren succesvol samen met de DTA-aandeelhouders door middel van individuele agentuurovereenkomsten voortkomend uit de tijd dat deze nog geen deel uitmaakten van de DTA. De centrale raamovereenkomst stelt ons in staat onze service voor DTA-bedrijven verder te optimaliseren en samen met het DTA-hoofdkantoor ons productaanbod beter in de markt te zetten met doelgerichte verkoop- en marketing initiatieven, “ legt Georg Welbers, managing director Sales & Marketing bij alltours, uit.

Erik van der Waard, voorzitter raad van commissarissen van DTA: “We zijn erg blij met de samenwerking met alltours, die nieuwe groeimogelijkheden biedt voor onze aandeelhouders. alltours is ook in Nederland een bekend merk met een duidelijke positionering en een sterk productportfolio. Beide partijen zullen profiteren van de samenwerking”.

“Nederland is na Duitsland onze belangrijkste bronmarkt. Ons doel is om onze marktpositie in Nederland verder uit te breiden. De nu gesloten overeenkomst met DTA is een belangrijke stap in deze richting,” voegt Welbers toe.