20 april 2024
Thumbnail voor Anouk van de Water, Personal Touch, winnares van Condor tickets

Anouk van de Water, Personal Touch, winnares van Condor tickets

UTRECHT – Woensdag tijdens de vakdag op de Vakantiebeurs vond de eerste Reisbizz Society bijeenkomst van 2023 plaats in het Experience theater. Naast de verschillende pitches van onze partners Euram, Airtrade en Curaçao Tourist Board Europe, wachtte er een ludieke verrassing voor reisagenten bij de Reismedia stand.


Out of the box denken en doen is een steeds terugkomend thema van de bijeenkomsten van de Reisbizz Society. Na een danssessie in Gorinchem was het dit keer de beurt aan visagiste Angela uit Amsterdam. Met haar creativiteit wist zij de mooiste paintings te maken op de gezichten of handen van de reisagenten.

Condor tickets
Fotograaf Georgo van den Bosch liet de dames voor z’n camera shinen, waar later een winnares uit werd gekozen. Luchtvaartmaatschappij Condor, aanwezig met een prachtige stand in hal 7, stelde twee tickets beschikbaar met vertrek vanaf Düsseldorf naar een Europese bestemming.

Anouk van de Water, zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch was de gelukkige winnares van de tickets, die persoonlijk werden uitgereikt door Yvonne Halderman en Christina Storteboom van Condor.