19 juli 2024
Thumbnail voor ANVR breidt bestuur uit om meer expertise in huis te halen

ANVR breidt bestuur uit om meer expertise in huis te halen

SCHIPHOL – De ANVR gaat twee nieuwe posities toevoegen aan het dagelijks bestuur om meer expertise binnen te halen, de werkzaamheden breder te kunnen verdelen en het draagvlak verder te vergroten. Dat meldt directeur Frank Oostdam in een uitgebreid en exclusief interview met Reisbizz Magazine. Het bestuur bestaat op dit moment uit zeven leden.


Het huidige bestuur bestaat uit Diederik Banken (BCD Travel), Marjon Kaper (ANWB Reizen), Arjan Kers (TUI Nederland), Martine de Knoop (The Travel Club), Jeroen Martron (Airtrade), Eppo Steenhuisen (Askja Reizen) en Michelle de Wit (Prijsvrij.nl). In februari wordt gestemd over de herbenoeming van drie bestaande leden die allen hebben aangegeven herkiesbaar te zijn en door te willen gaan. Het gaat hierbij om Arjan Kers, Diederik Banken en Marjon Kaper.

Oostdam: “Naast de herkiesbare leden voegen we twee bestuursleden toe aan het bestuur. Geïnteresseerden kunnen binnenkort reageren op de vacatures. Belangrijk om te weten is dat ook een vertegenwoordiger van Jong ANVR zitting heeft in het bestuur.”

Draagvlak
“De afgelopen twee coronajaren hebben veel inzet van de huidige bestuursleden gevraagd. Met twee nieuwe leden kunnen de taken beter verdeeld worden en wordt tevens het draagvlak vergroot. Er staat ons als branche een belangrijke taak te wachten en dat is het weer helpen om vakantiegangers en zakenreizigers goed, veilig en duurzaam op en van hun plek van bestemming te krijgen”, vervolgt hij.

Oostdam laat weten er weer met volle energie tegenaan te willen gaan samen met zijn bestuur en de medewerkers van de ANVR. Ook wil hij met het bestuur en de leden kritisch kijken naar hoe de ANVR de komende decennia uit moet gaan zien.

Wil je het Reisbizz Magazine als eerste ontvangen, meld je dan aan voor de Reisbizz Nieuwsbrief.