18 april 2024
Thumbnail voor ANVR Congres 2022 momenteel volgeboekt

ANVR Congres 2022 momenteel volgeboekt

BREMEN - Na een afwezigheid van twee jaar door de coronapandemie wordt het ANVR-congres weer georganiseerd. Het congres staat gepland van 3 tot 5 november en zal plaatsvinden in Bremen en Bremerhaven. Het ANVR liet vandaag weten dat het congres inmiddels volgeboekt is. De organisatoren zijn druk op zoek naar een uitbreiding van de capaciteit om niemand teleur te hoeven stellen.


Tijdens het congres kunnen leden en business partners netwerken en de ontwikkelingen in de reisbranche met elkaar bespreken op zoek naar inspiratie en inhoudelijke discussies. Tijdens het congres vinden diverse activiteiten plaats en staan sprekers met expertise in de branche stil bij de ontwikkelingen in de sector.

“We zitten vol! Maar de aanmeldingen blijven binnenkomen”, laat ANVR-directeur Frank Oostdam weten. Hartstikke mooi natuurlijk dat er zoveel interesse is. Wel hebben wij dus nu een nieuwe uitdaging om nog wat extra kamers te regelen. Succes niet verzekerd, maar we doen ons best.”

Onder voorbehoud
Via GI-Travel is het nog mogelijk om je in te schrijven. Je deelname is dan onder voorbehoud. Vervolgens ontvang je zo snel mogelijk bericht of je deelname aan het congres bevestigd kan worden.