25 juni 2024
Thumbnail voor ANVR-congres Oman: programma, vlucht en hotel bekendgemaakt

ANVR-congres Oman: programma, vlucht en hotel bekendgemaakt

De ANVR heeft de inschrijvingen voor het congres in Oman geopend. Daarnaast komt de branchevereniging donderdag met meer informatie over het vijfdaagse programma, de chartervlucht, het hotel en de pre-en posttours.

Op de congres-website laat de ANVR weten dat een chartervlucht is geregeld met Transavia. De vlucht vertrekt op 13 november om 07.15 uur vanaf Schiphol. De terugvlucht landt op 17 november om 22.20 uur op Schiphol. De bezoekers zullen tijdens het congres verblijven in het W Muscat Hotel.

Speciaal voor congresdeelnemers die Oman beter willen leren kennen, heeft Middenoostenreizen pre- en posttours samengesteld. Er kan gekozen worden voor een luxe of actieve variant, beschikbaar zowel voorafgaand aan als na het congres. Bezoekers die voor een pre- of posttour kiezen kunnen geen gebruik maken van de congresvlucht. De besparing van de kosten voor de congresvlucht heeft de ANVR daarom opgenomen in de prijzen van de pre- en posttours.

Sprekers
“We zijn bijzonder trots op het programma dat we samen met Oman kunnen neerzetten. Niet alleen krijgt de congresdeelnemer een kwalitatief hoogstaand congres voorgeschoteld met een unieke ‘line-up’ aan sprekers, maar worden ze daarnaast ondergedompeld in de luxe van het W Muscat hotel en krijgen ze door de verschillende locaties in de directe omgeving een goed beeld van deze authentieke stad. En om het plaatje compleet te maken kan Oman daarvoor of daarna nog verder ontdekt worden”, aldus Frank Oostdam.

November is voor Oman hoogseizoen, dus raadt de ANVR congresgangers aan zich snel in te schrijven voor zowel het congres als de pre- en posttours. “De deadline voor deze opties verloopt op 21 juni. Daarna zal de beschikbaarheid opnieuw worden bekeken en kunnen prijzen wijzigen. De prijs voor elke tour is gekoppeld aan een minimumaantal deelnemers van 16 personen”, aldus de ANVR.

Inschrijven en meer informatie via de website.