19 mei 2024
Thumbnail voor Aruba sluit jaar feestelijk af met drie tropical appreciation party’s

Aruba sluit jaar feestelijk af met drie tropical appreciation party’s

De Aruba Tourism Authority heeft eerder deze maand het dakterras van het luxe hotel Warwick Brussels omgetoverd tot een heus tropisch festijn met de feestelijke Tropical Aruba Appreciation Party. Vervolgens ging het feest 'on tour' naar Breda en werd het in Hoorn afgesloten. Het feest was een bedankje voor de reispartners en reisagenten in zowel België als Nederland, "voor hun niet aflatende steun en enthousiasme voor het One happy island", aldus de Aruba Tourism Authority.

Om in de stemming te komen en de uitgelaten sfeer van Aruba na te bootsen speelde de Arubaanse artiest Aymar Torres en zijn band zowel Arubaanse als andere opzwepende nummers, werden Aruba Ariba cocktails geschonken en hapjes uitgedeeld.

Aaliyah Windster, Sales Executive Europe bij de Aruba Tourism Authority, gaf een presentatie aan alle aanwezigen en hotelvertegenwoordigers onder wie Sander Langeveld en Monique Martis van GlobActive Travel Marketing, Hetty Grote van Divi Resorts Aruba en Monique Peereland van Paradera Park.

Aan het eind van elke avond volgde het moment suprême en werden drie prijzen uitgereikt waaronder flessen Aruba Ariba rum en een goedgevulde RIU-goodiebag. De hoofdprijs per avond was een reis voor twee personen naar Aruba.