7 september 2024
Thumbnail voor AVIAREPS lanceert nieuwe webinarserie over veranderend toerismelandschap: Tourism Talks

AVIAREPS lanceert nieuwe webinarserie over veranderend toerismelandschap: Tourism Talks

HOOFDDORP – AVIAREPS lanceert een nieuwe webinarserie 'Tourism Talks'. Deze serie webinars is bedoeld om inzichten en deskundige perspectieven te bieden op het voortdurend veranderende toerismelandschap en om professionals uit de industrie de kans te geven waardevolle marktinformatie te verkrijgen.


De eerste webinar vindt plaats op 16 augustus om 10:00 uur en staat in het teken van trends en het veranderend reizigersgedrag. Tijdens de eerste webinar zullen drie deskundige panelleden van Qatar Tourism, Marriott International en Mabrian Technologies de nieuwste inzichten, onderzoeken en strategieën presenteren.

Zinvolle gesprekken
De 'Tourism Talks'-webinars worden regelmatig gehouden, elk gericht op een ander, relevant en urgent onderwerp binnen de toeristische sector. "We zijn verheugd om de 'Tourism Talks' webinarserie te lanceren. Ons doel is om zinvolle gesprekken tussen belanghebbenden uit de sector te faciliteren, door een ruimte te creëren waar waardevolle inzichten en best practices kunnen worden uitgewisseld. Samen kunnen we ons aanpassen en innoveren, en zo zorgen voor een duurzame en succesvolle toekomst voor het wereldwijde toerisme”, aldus Victoria Mukranova, Internationaal Directeur Toerisme bij AVIAREPS.

Je kunt je nu aanmelden voor de webinars via de volgende link.