15 juli 2024
Thumbnail voor Avila Reizen winactie: Boek en win een exclusieve Fam trip naar de Azoren

Avila Reizen winactie: Boek en win een exclusieve Fam trip naar de Azoren

HAARLEM - Na het succes van de mini Fam Trip naar de Champagne-streek, liet het ‘weer op reis zijn’ het team van Avila Reizen niet los. Met veel enthousiasme is de reisorganisatie aan de slag gegaan met het plannen van een nieuwe Fam Trip. Dit keer kunnen reisagenten kennis maken met de Azoren.


Reisagenten maken met de winactie kans om deel te mogen nemen aan de reis. “Deze exclusieve Azoren Fam Trip heeft een intiem karakter. Je reist namelijk in een kleine groep van maar drie andere collega’s en met een begeleider vanuit Avila Reizen naar deze wonderschone eilandengroep”, legt de reisorganisatie uit. De reis zal eind september/begin oktober 2021 plaatsvinden en heeft een duur van zes of zeven dagen.

Hoe kun je deelnemen?
Degene die tussen vandaag, 23 juli, en 10 september 2021 de hoogste omzet bij Avila Reizen boekt of de meeste boekingen (in absolute aantallen) bij Avila Reizen maakt, zal uitgenodigd worden voor de trip. De drie plekken worden opgevuld door de partner die de hoogste omzet buiten Europa bij de reisorganisatie behaalt, de partner die de hoogste omzet binnen Europa en de Nederlandse Antillen behaalt en degene die de meeste boekingen in absolute aantallen onderbrengt.