5 oktober 2024
Thumbnail voor BBI Travel biedt pakketreis aan naar Ierse westkust vanaf Groningen Airport Eelde

BBI Travel biedt pakketreis aan naar Ierse westkust vanaf Groningen Airport Eelde

In de zomer van 2025 gaat BBI Travel pakketreizen aanbieden naar de westkust van Ierland vanaf Groningen Airport Eelde. De reisorganisatie biedt van 7 juni tot en met 30 augustus 2025 een nieuwe chartervluchtverbinding aan tussen Groningen Airport Eelde en Ireland West Airport Knock. De vluchten worden op zaterdag uitgevoerd door Emerald Airlines.

De keuze voor Ierland is een logische, zo vertelt BBI Travel-directeur Henk van der Kooi. “Wij zijn in 1963 begonnen als touroperator voor Ierland. Het is een hele bijzondere bestemming die nog altijd heel dichtbij ons staat. De adembenemende natuur, gezellige cultuur en het heerlijke eten en drinken maken Ierland een onvergetelijk vakantieland. Bovendien is het ook een prachtige bestemming om te golfen, surfen, fietsen of hike", aldus van der Kooi.

De pakketreizen van BBI Travel zijn inclusief vlucht, overnachtingen en autohuur. Ook eventuele activiteiten en verzekeringen kunnen via BBI Travel geregeld worden. Daarnaast is parkeren op Groningen Airport Eelde inclusief. “Wij zien een stijging in de vraag naar vluchten vanaf regionale luchthavens,” zegt van der Kooi. “Reizen via een kleinere luchthaven betekent kortere rijen, overzicht en alles dichtbij. Het is makkelijk en je kunt ontspannen aan je vakantie beginnen.”

De reizen naar de westkust van Ierland vanaf Groningen komen binnenkort online.