14 juli 2024
Thumbnail voor Bert Wildeman als Sales Manager aan de slag bij Flexible Autos

Bert Wildeman als Sales Manager aan de slag bij Flexible Autos

HOOFDDORP - Bert Wildeman is per 1 januari aangesteld als Sales Manager Nederland en België voor Flexible Autos. Het bedrijf is al langere tijd actief op de Nederlandse en Belgische markt en de belangrijkste doelstelling is het verder optimaliseren van het product voor deze markt. “We willen een volwaardig business partner worden binnen de retail.”


Flexible Autos biedt in meer dan 120 landen en 22.000 locaties huurauto’s aan van diverse autohuurders en werkt alleen via de B2B en de retail. De boekingen verlopen via Net Travel Associates BV dat is aangesloten bij SGR(Z) en ANVR.

Volgens Wildeman heeft Flexible Autos als voordeel dat je als reisbedrijf geen concurrentie hebt van het bedrijf. “Flexible Autos doet niet aan directe verkoop en dat is voor de reisagent een groot voordeel”, aldus Wildeman. “Daarnaast zijn er verschillende opties die je kunt aanbieden aan je klant, zoals all inclusive pakketten, terugbetaling van eigen risico, gratis annuleren tot 48 uur voor aanvang van huur, geen wijzigingskosten, real-time beschikbaarheid en natuurlijk concurrerende prijzen.”

B2B-autobroker
Het hoofdkantoor van Flexible Autos is gevestigd in Engeland en het bedrijf is onder andere actief binnen Spanje, Italië en Frankrijk. Wildeman stelt dat er ook op de Nederlandse en Belgische markt ruimte is voor een B2B-autobroker. “Met de kennis die ik heb met betrekking tot autoverhuur kan ik vaststellen dat de mogelijkheden absoluut aanwezig zijn, mede door het aanbod van Flexible Autos dat dik in orde is.”