23 juli 2024
Thumbnail voor Britse We’re Good to Go bedrijven ook geschikt voor Safe Travels label

Britse We’re Good to Go bedrijven ook geschikt voor Safe Travels label

LONDEN - Britse bedrijven met een 'We’re Good to Go' registratie kunnen sinds deze week ook het internationale 'Safe Travels' keurmerk aanvragen. Hiermee weten reizigers dat ze veilig naar het buitenland kunnen reizen.


De 'Safe Travels'-stempel wordt erkent door het World Travel & Tourism Council (WTTC) en is volgens VisitEngland in overeenstemming met de internationale gezondheids- en hygiëneprotocollen en ondersteunt het herstel van de toeristische sector in het Verenigd Koninkrijk. Bedrijven die geregistreerd zijn bij het 'We’re Good to Go'-programma kunnen nu dus ook het WTTC-keurmerk ontvangen dat door VisitBritain wordt gecoördineerd.

Volgens VisitBritain is het vooral belangrijk voor organisaties die zich richten op internationale bezoekers om een aanvraag in te dienen. “Deze internationale stempel dient, naast ons 'We're Good To Go'-keurmerk, om bezoekers nog meer vertrouwen te geven dat Britse toeristische bedrijven, attracties en bestemmingen maatregelen treffen om toeristen op een verantwoorde manier te verwelkomen zodra het weer mag”, legt VisitBritain CEO Sally Balcombe uit.

Inmiddels zijn meer dan 44.000 bedrijven in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd voor het 'We’re Good to Go'-programma en voldoen daarmee aan de richtlijnen van de overheid.