7 september 2024
Thumbnail voor Brussels Airport nodigt je uit voor de Travel Agent Road Show 2022

Brussels Airport nodigt je uit voor de Travel Agent Road Show 2022

BREDA - Brussels Airport organiseert op dinsdag 13 december a.s. de Travel Agent Road Show 2022 bij de Kinepolis locatie in Breda. Volgens de luchthaven belooft het event een onvergetelijke belevenis te worden waar luchtvaartmaatschappijen hun producten en bestemmingen gaan presenteren.


Net zoals voorgaande jaren staat dit jaar een uitgebreid programma op de planning op deze traditionele avond. Het event begint met een walking dinner en een workshop waarbij diverse luchtvaartmaatschappijen meer vertellen over hun diensten.

De rest van de avond staan nog een aantal andere workshops op de planning waar je wordt geïnformeerd over de verschillende producten en bestemmingen van de aanbieders. Brussels Airport is zelf ook aanwezig om vragen te beantwoorden en zichzelf en hun netwerk voor te stellen. De avond wordt afgesloten met een gloednieuwe film.

Aanmelden  
Je kan je aanmelden via een inschrijfformulier op de website om bij deze Nederlandse editie van de Travel Agent Road Show aanwezig te zijn. Om je in te schrijven is het nodig om een BRUcard aan te vragen. Met deze kaart is het mogelijk om verschillende voordelen te ontvangen op Brussels Airport.