7 september 2024
Thumbnail voor Buro Scanbrit en VisitBritain organiseren High Tea sessies over reizen naar Groot-Brittannië

Buro Scanbrit en VisitBritain organiseren High Tea sessies over reizen naar Groot-Brittannië

AMSTERDAM - Op verschillende data in november en december organiseert touroperator Buro Scanbrit en toeristenbureau VisitBritain diverse High Tea sessies waarbij deelnemers op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen in Engeland, Schotland en Wales. Tijdens de sessies worden reisagenten getrakteerd op verschillende lekkernijen tijdens een afternoon-tea.


De High Tea sessies worden op vier verschillende locaties in Nederland gehouden. Van Alkmaar tot Vught en van Harmelen tot Meppel. Onder het genot van een kopje thee of koffie en diverse Engelse lekkernijen licht Buro Scanbrit je in over het laatste nieuws van het aankomende seizoen.

VisitBritain vertelt je alles wat je moet weten over reizen naar Groot-Brittannië. Zo geven ze handige informatie over de landen, delen ze insider tips en vertellen ze wat er is veranderd op het gebied van reizen met betrekking tot de Brexit. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en elkaar te ontmoeten.

Data High-Tea sessies
Buro Scanbrit en VisitBritain verwelkomen de deelnemers vanaf 14:30 uur op één van de locaties. De presentaties starten om 15:00 uur en de sessies eindigen om 17:00 uur.

  • Dinsdag 22 november 2022 in Heeren van Sonoy in Alkmaar
  • Donderdag 24 november 2022 in Hotel ’s Hertogenbosch in Vught
  • Dinsdag 29 november 2022 in Kloosterhoeve in Harmelen
  • Donderdag 1 december 2022 in Villa Kalkoven in Meppel

Aanmelden
Je kunt je kosteloos aanmelden voor de High Tea sessies. In geval van no-show of annulering binnen 8 dagen voor aanvang van het event wordt er 25 euro aan annuleringskosten in rekening gebracht.