28 februari 2024
Thumbnail voor Captain Cruise neemt met 80 reisagenten kijkje op MSC Euribia: ‘Eerste indruk: Wauw!’

Captain Cruise neemt met 80 reisagenten kijkje op MSC Euribia: ‘Eerste indruk: Wauw!’

MSC Cruises organiseerde gisteren in samenwerking met Captain Cruise voor ruim 80 reisagenten een scheepsbezoek aan de MSC Euribia in Rotterdam, het ‘nieuwste kindje in de vloot’ van MSC Cruises. In juni 2023 werd het schip gedoopt en gisteren nam onder andere Eliane van den Huijssen van MSC Cruises de groep reisagenten mee voor een rondleiding over het schip. Ook Reisbizz nam een kijkje op de MSC Euribia.

Gitte Tilro-Hoogendonk van Captain Cruise startte, onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkernijen, de dag met een presentatie en vertelde dat Captain Cruise ongeveer 30.000 cruises wereldwijd aanbiedt. Ze stipt verder het onderwerp wachttijden aan en geeft aan dat ze deze willen reduceren door bijvoorbeeld de chatfunctie in te zetten voor korte vragen. “Ook vragen wij jullie om te mailen voor zaken die niet direct urgent zijn. Een ‘cruise-only’ kun je gemakkelijk boeken via de website. De website wordt verbeterd en er is een cruise-selector om er eenvoudiger achter te komen welke cruisemaatschappij het best bij de klant past”, legt ze uit. Ook geeft ze nog een leuk feitje over de schepen in de vloot van MSC: “Wisten jullie dat er geen dek 17 bestaat op de schepen van MSC? 17 is een ongeluksgetal in Italië.”

Eliane van den Huijssen, Sales Executive bij MSC Cruises, nam het over en vertelde over de producten van de rederij. MSC biedt sinds 2003 cruises aan en heeft ondertussen 22 schepen in de vaart. “Een cruise is eigenlijk meerdere vakanties ineen en hoeft niet duurder te zijn dan een all-inclusive vakantie. 31 procent van onze passagiers zijn families met kinderen en gaan, als ze eenmaal zijn geweest, vaker op cruise.” Tot slot geeft Eliane nog een leuke tip: “Houd ‘the catch of the day’ in de gaten voor telkens andere aanbiedingen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Eliane van den Huijssen tijdens het scheepsbezoek. Foto: MSC Cruises/Reismedia

Eerste indruk
De reisagenten reageerden enthousiast op het bezoek aan de MSC Euribia. “Wat een prachtig schip, met werkelijk alles erop en eraan. Je hoeft er niet eens vanaf”, vertellen Wendy en Bianca van Travel by Marijke aan Reisbizz. Ook Stephanie van United Travel is onder de indruk: “De eerste indruk in de hal van de MSC Euribia is: Wauw!” Thea van Spaandonck zegt dat ze het fijn vindt dat ze zoveel Personal Touch Travel collega’s ziet tijdens het scheepsbezoek. “Cruises is een belangrijk product voor onze ZRA’s. Fijn dus om zo’n mooi schip te mogen ontdekken.”

Klik op onderstaande Facebook link voor de foto's van het scheepsbezoek