13 oktober 2024
Thumbnail voor Captain Cruise organiseert Retail Beurs: ‘Meer dan 20 rederijen en VR-ervaring’

Captain Cruise organiseert Retail Beurs: ‘Meer dan 20 rederijen en VR-ervaring’

Op 22 november organiseert Captain Cruise de Retail Cruise beurs, waarbij meer dan 20 rederijen aanwezig zijn om reisagenten te voorzien van alle informatie op cruisegebied.

Naast de rederijen zijn ook verschillende Captain Cruise-collega’s aanwezig en door middel van een VR-bril is het mogelijk om een kijkje te nemen aan boord van verschillende schepen. “Ook presenteren wij onze ‘ultieme cruisegids’ waarin we enorm veel informatie geven over de 40 zeecruiserederijen die wij op dit moment aanbieden”, aldus de organisatie.

Het event start om 17:30 uur in het Van der Valk Hotel Utrecht. Bij aankomst staat er een buffet klaar, waarna bezoekers kunnen ‘speeddaten’ met de rederijen om kennis te vergroten. De avond wordt afgesloten met een borrel, waarbij de aanwezigen kans maken op een reischeque van Captain Cruise.

Geïnteresseerden dienen zich in te schrijven voor 7 november via de website van Captain Cruise. Op zaterdag 23 november is de Cruise Beurs ook te bezoeken voor particuliere klanten.