23 juli 2024
Thumbnail voor Carnival Cruise Line maakt meer bekend over ‘eigen honk’ op de Bahama’s

Carnival Cruise Line maakt meer bekend over ‘eigen honk’ op de Bahama’s

De Amerikaanse rederij Carnival Cruise Line heeft meer informatie bekendgemaakt over haar nieuwe bestemming op de Bahama’s: Celebration Key. Net als MSC en Royal Caribbean heeft de rederij nu ook een 'honk' op de Bahama's die exclusief is ontworpen voor eigen gasten.

De naam Celebration Key is gebaseerd op de visie dat de bestemming "een viering moet zijn van alles wat Carnival en de Bahama’s te bieden hebben voor een onvergetelijke vakantie", aldus Carnival. In juli 2025 zijn de eerste gasten welkom en de verwachting is dat de locatie jaarlijks twee miljoen gasten kan verwelkomen.

5 portals vol vertier
Celebration Key biedt cruisers "eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie in vijf verschillende gebieden", portals genoemd. De grootste trekkers worden naar alle waarschijnlijkheid de vele winkels en restaurants en natuurlijk de grote zoetwaterlagune met adembenemend wit zandstrand. De 'rustzoeker' kan ook genieten, er komt namelijk er een speciale portal in de vorm van een exclusieve privéclub voor volwassenen.

De bestemming wordt nu al op meer dan 500 cruises aangeboden op 18 Carnival schepen. Cruisevakanties met Carnival Cruises zijn onder andere boekbaar via Tui en Captain Cruise.