14 april 2024
Thumbnail voor Christine Oey: Zeg je Canarische Eilanden, zeg je RIU

Christine Oey: Zeg je Canarische Eilanden, zeg je RIU

MASPALOMAS - Met maar liefst 21 hotels op de vier grootste eilanden, heeft RIU een groot aanbod op de Canarische Eilanden. Volgens Christine Oey, Business Development Director bij RIU Nederland, zijn de RIU hotels geliefd onder Nederlandse consumenten wegens de gastronomische verwennerijen en de persoonlijke service. In de Canarische Eilanden Special van Reisbizz Magazine vertelt Christine tien RIU-weetjes die van pas kunnen komen tijdens gesprekken met klanten.


Wist je bijvoorbeeld dat het eerste Riu hotel op de Canarische Eilanden is geopend in 1985? “Dat was het Riu Palmeras op Gran Canaria”, vertelt Christine. “Een paar jaar geleden is dit hotel getransformeerd tot het in Nederland zeer populaire all inclusive hotel Riu Palace Palmeras nabij het strand van Playa del Inglés.”

Of wist je dat er op de Canarische Eilanden maar liefst zeven Riu Palace Hotels zijn, waarvan vier op Gran Canaria, die voorzien in de behoeftes van de “meest verwende gasten”? “Op Gran Canaria kunnen klanten kiezen uit vier Riu Palace hotels, elk met hun eigen sfeer: het bovengenoemde Riu Palace Palmeras met de bekende All Inclusive by RIU formule, het mondaine Riu Palace Oasis direct aan de boulevard van Maspalomas met de onovertroffen palmentuin, het Riu Palace Meloneras met veel ruimte en een aangename, elegante sfeer, en natuurlijk het Riu Palace Maspalomas. Dit iconische hotel is onlangs helemaal in stijl gerenoveerd en geupgrade naar het huidige 5-sterren, adults only hotel. Ook leuk om te weten: als je in dit hotel een juniorsuite boekt voor je gasten, reserveren wij voor hen een balibed gedurende hun hele verblijf.”

En wist je dat sportieve klanten in veel hotels behalve de fitnessruimtes ook terecht kunnen bij het RiuFit programma? “In de speciaal voor RiuFit gemaakte zones kunnen gasten meedoen met allerlei groepslessen zoals yoga, salsalessen, aerobics, pilates en nog veel meer.”

Meer weten over de 21 RIU-hotels op de Canarische Eilanden? Lees dan het hele artikel in de Canarische Eilanden Special van Reisbizz Magazine.