17 mei 2024
Thumbnail voor Club Med opent twee nieuwe resorts in Noord-Amerika

Club Med opent twee nieuwe resorts in Noord-Amerika

CHARLEVOIX - Club Med kondigt aan zijn ontwikkelingsstrategie voor de bergen voort te zetten met de opening van het allereerste resort in Charlevoix, Canada en de aanstaande opening van een resort in Utah in de VS. Hiermee markeert Club Med de terugkeer naar de bergen van Noord-Amerika.


Het meer dan twee jaar durende project van het resort in Charlevoix, met een investering van 84 miljoen, werd onderbroken als gevolg van de coronacrisis. Het gloednieuwe resort opende de deuren vorige maand op 3 december en heeft naar eigen zeggen in ieder seizoen wat te bieden om aan de wensen van reizigers te voldoen. “Van skiën en sporten tot wandelen in de vrije natuur en ontspanning.” De operator richt zich hiermee opnieuw op het bergtoerisme in Noord-Amerika.

Tijdens de openingsceremonie kondigde CEO Henri Giscard d'Estaing ook de opening aan van een nieuw Resort in Snowbasin in Huntsville, Utah, VS. Hiermee keert Club Med na meer dan twintig jaar terug in de VS en wordt het eerste Exclusive Collection Resort in de VS geïntroduceerd. Het resort zou de deuren in december 2024 moeten openen.