23 mei 2024
Thumbnail voor ‘Compliment en taart voor toppers van FTI’

‘Compliment en taart voor toppers van FTI’

WEERSELO - Angela Weiden van The Travel Club verraste deze week reisorganisatie FTI met een heerlijke taart. Reisbizz.nl pikte het berichtje op en ging op zoek naar het verhaal achter deze taart.


Angela woont in de grensstreek en brengt gemiddeld 70 tot 80 procent van haar omzet bij FTI Reizen onder. “Bij ons vandaan is het sneller om te vertrekken vanaf airport Münster of Düsseldorf dan vanaf Schiphol. Ik boek dan ook graag mijn reizen bij FTI. Nu ontdekte ik twee dagen voor vertrek dat ik nog een boeking had staan naar Mallorca. Het ging om een acco only, de klant had zelf zijn vluchten geboekt. Mallorca werd inmiddels weer oranje dus de reis moest geannuleerd worden”, vertelt de ZRA ons.

Flexibele voorwaarden
“FTI is een reisorganisatie die met je meedenkt en flexibele reisvoorwaarden hanteert. Zeker voor pakketreizen kon ik in de afgelopen maanden tot twee weken voor vertrek de reis nog omboeken of kosteloos annuleren. Maar nu met deze boeking sneed ik mezelf in de vingers”, vervolgt Angela.

Voor acco only gelden andere voorwaarden. Angela kon haar boeking dus niet zonder kosten annuleren. “Het werd een echt buikpijn dossier. En naast alle andere annuleringen brak de paniek in de tent uit. Mijn roep om hulp werd direct opgepakt door FTI sales medewerker Sandra Karsies. Ze kon niets beloven maar kwam al snel met het verlossende woord dat de boeking geannuleerd was tegen alleen de wijzigingskosten van dertig euro.”

Taart
Als dank liet Angela een heerlijke taart bezorgen bij de reisorganisatie. “Dat is het minste wat ik voor hen kan doen. FTI verdient een groot compliment. Ze zijn altijd goed bereikbaar en denken met de reisagent mee. Dat mag best eens gezegd worden”, aldus Angela Weiden.

Wil jij ook eens een compliment uitdelen? Stuur dan je bericht naar [email protected]