19 juli 2024
Thumbnail voor Corendon kondigt samenwerking met Curaçao North Sea Jazz Festival aan

Corendon kondigt samenwerking met Curaçao North Sea Jazz Festival aan

Reisorganisatie Corendon werkt samen met Fundashon Bon Intenshon en Mojo voor de tiende editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival, dat van 29 tot 31 augustus 2024 plaatsvindt bij het World Trade Center in Piscadera Bay op het Caribisch eiland. Corendon biedt speciale reisarrangementen aan, inclusief festivaltoegang.

De reisorganisatie stelt arrangementen samen met vluchten, transfers en verblijf in hotels, zoals The Rif at Mangrove Beach, Kura Botanica en het luxe Mangrove Beach Resort. De arrangementen zijn te boeken via de reisagenten of via corendon.nl/jazz.

“Het Curaçao North Sea Jazz Festival is een prachtig voorbeeld van hoe muziek en cultuur mensen samen kan brengen op een unieke locatie”, vertelt Gunay Uslu, CEO van Corendon. “Ik verheug me heel erg op dit bijzondere evenement. Het is fantastisch dat Corendon er deel van uit kan maken en dat we onze expertise in kunnen zetten voor een succesvol festival.”

Line-up
De line-up van het festival ziet er als volgt uit: op donderdag treden AFRO 23, CHIC ft. Nile Rodgers en Leoni Torres. Op vrijdag 29 staan Gladys Knight, Gregory Porter, Joss Stone, Juan Luis Guerra, Judith Hill, Marc Anthony en Seal op het programma. Op zaterdag tot slot, zullen Aloe Blacc, Eros Ramazzotti, Jennifer Hudson, Kamasi Washington, Lizz Wright, Maluma en Matteo Mancuso het podium betreden. Het festival wordt geopend op woensdag 28 augustus met een gratis concert van Candy Dulfer bij Kura Hulanda Village.