28 februari 2024
Thumbnail voor Corendon opent nieuw Tribute Portfolio Hotel in Amsterdam

Corendon opent nieuw Tribute Portfolio Hotel in Amsterdam

Corendon Hotels & Resorts opent het nieuwste lid van het Corendon Village Complex: het Corendon Amsterdam Schiphol Airport, een Tribute Portfolio Hotel. Het voormalige Plaza-gebouw heeft een transformatie ondergaan en belooft een levendige ontmoetingsplek te worden. De samenwerking tussen Corendon Hotels en Marriott International "markeert een belangrijke mijlpaal voor Corendon", aldus de touroperator.

"Het hotel dient als een toegangspoort tot Nederland, onder andere vanwege de nabijheid van Schiphol. Het is ideaal voor reizigers die vroeg vanaf de luchthaven moeten vertrekken of laat arriveren. Ze kunnen eenvoudig de luchthaven bereiken met onze shuttlebus. Bovendien is het hotel gedecoreerd met prachtige schilderijen en kunstvoorwerpen die eer betuigen aan de meesters van Nederland. Zowel het interieurontwerp als de kunstwerken dragen hieraan bij", Aldus Evgeny Vreijling, General Manager Corendon Amsterdam Schiphol Airport.

Het hotel beschikt over 207 kamers, 11 goed uitgeruste vergaderzalen, een spa, fitnessruimte, een 'nostalgische' bioscoop en een skybar met uitzicht over Schiphol en Haarlemmermeer. Dit maakt het hotel volgens Corendon het grootste hotel in de Benelux.

Het Corendon Amsterdam Schiphol Airport hotel is het tweede Corendon-hotel dat dit jaar toetreedt tot het Tribute Portfolio, na het Corendon Amsterdam New-West Marriott Tribute Portfolio Hotel.