12 mei 2024
Thumbnail voor Curaçao Marriott Beach Resort verlengt reisagentenactie ook in 2023

Curaçao Marriott Beach Resort verlengt reisagentenactie ook in 2023

WILLEMSTAD - Met de spaaractie van Curaçao Marriott Beach Resort kunnen reisagenten bij elke boeking sparen voor een gratis overnachting. Vorig jaar lanceerde Curaçao Marriott de actie die tot 18 december liep. Monique Peereland van Caribbean Reflections, vertegenwoordiger van het resort, kondigt nu aan dat de spaaractie opnieuw wordt verlengd.


Voor elke boeking die wordt gemaakt tussen 15 september 2022 en 31 maart 2023 bij Curaçao Marriott, verdient de reisagent een gratis nacht. Hierdoor kunnen reisagenten sparen voor een verblijf in het 5-sterren resort.

Voorwaarden
Er gelden enkele voorwaarden aan de actie:

  • Elke boeking dient uit minimaal 7 nachten te bestaan
  • Je kunt maximaal 7 gratis nachten sparen
  • De gratis nachten zijn te boeken na het verblijf van de klant

De gratis nachten zijn te boeken voor een reisperiode tot en met 18 december 2023 en zijn inclusief taxen en service charge. Daarnaast zijn de gespaarde nachten onder voorbehoud van beschikbaarheid en niet boekbaar van 31 augustus tot 3 september 2023. De nachten zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar.

Meedoen
Reisagenten die een boeking hebben gemaakt, kunnen hun gegevens, klantnaam, reisdatum en de naam van het verkoopkanaal waar de boeking is ondergebracht sturen naar Hetty en Monique van Caribbean Reflections ([email protected]).