6 december 2023
Thumbnail voor Curaçao Tourist Board aanwezig tijdens eerste editie van Reisbizz Festival

Curaçao Tourist Board aanwezig tijdens eerste editie van Reisbizz Festival

Het evenement wordt op zondag 3 september 2023 voor het eerst gehouden in Safaripark de Beekse Bergen. Reisagenten zijn van harte welkom samen met hun partner, favoriete collega en/of kids en krijgen de kans om informatie te verzamelen, te ontspannen, naar lekkere muziek te luisteren, een drankje te doen, bij te kletsen en natuurlijk dieren te spotten.

Gedurende de ochtend neem je als reisagent deel aan verschillende workshops gegeven door onze partners. In de middag geniet je samen met je eventuele introducees van de Beekse Bergen. Wandel lekker rond, of ontdek de wereld van de Beekse Bergen met je eigen auto (houd rekening met ca. 1 uur voor deze eigen auto safari).

De aanwezige partijen tijdens dit event zijn verschillende Reisbizz Society partners. Naast het volgen van de workshops is het ook mogelijk om rustig één op één bij te praten. In de stands van de verschillende deelnemers is er aandacht voor productpresentaties, zodat je op één dag zoveel mogelijk informatie tot je kunt te nemen. De Curaçao Tourist Board is één van de partners tijdens het Reisbizz Festival en zal je op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes over Curaçao.

Borrel


In de loop van de middag staat er een gezellige borrel in festivalsfeer op de planning waar onze partners tot jouw beschikking staan. Er is tevens een infogame zodat je helemaal op de hoogte bent van het laatste productnieuws en kun je daarbij ook nog eens leuke prijzen winnen.

Kortom: een festival dat je niet wil missen! TUI en RIU zijn de hoofdpartners van deze unieke dag.

Wil jij er ook bij zijn op zondag 3 september tijdens het Reisbizz Festival in Safaripark Beekse Bergen? Zo ja, dan kun je je vanaf heden inschrijven.

Programma

  • 09.30-10.00 uur Ontvangst van de reisagent (only) in het eventcenter van Beekse Bergen met koffie/thee en wat lekkers (verplichte aanwezigheid reisagent). De koffie wordt aangeboden door onze partner Live to Travel. De introducees verkennen de Beekse Bergen alvast in de ochtend.
  • 10.00-10.15 uur Welkomstwoord door Reisbizz en korte presentaties door hoofdpartners: TUI en RIU
  • 10.15-11.45 uur Workshops door de partners
  • 11.45 uur Reisagenten worden per safaribussen naar de entree van Beekse Bergen gebracht (ca. 750 m) en kunnen hier evt. bij hun introducees aansluiten
  • 15.00-17.00 uur (niet verplichte, maar wel heel gezellige) borrel in festivalstijl voor iedereen, jong en oud. DJ Sun(ny) draait zomerse muziek vanuit zijn beach music bus, aangeboden door Sunny Cars.
  • 16.30 uur Prijsuitreiking
  • 17.00 uur Einde programma