14 april 2024
Thumbnail voor De Reisprof biedt reisagenten aanbieding in samenwerking met Elixir Boutique Cruises

De Reisprof biedt reisagenten aanbieding in samenwerking met Elixir Boutique Cruises

ROTTERDAM - In samenwerking met Yacht Cruise Company heeft de Reisprof een actie opgezet om cruises van Elixir Boutique Cruises tegen een uniek tarief aan te bieden. De aanbieding, met een korting van rond de 80 procent, is speciaal voor reis- en cruisespecialisten. Businessclub De Reisprof is de eerste die dit bekend mocht maken.


Yacht Cruise Company is GSA voor Elixir Boutique Cruises, een rederij die wellness cruises aanbiedt. Tijdens de cruise worden verschillende activiteiten en excursies aangeboden, maar het is zeker niet verplicht om hieraan mee te doen. De cruises zijn ontzettend ontspannend, met onder andere dagelijkse zwemstops en een Griekse cuisine aan boord. Daarnaast wordt totale vrijheid geboden, want je kan zelf tijdens de stops eropuit gaan.

Route
Er worden twee routes aangeboden, waarvan één langs de Peloponnesos en de ander naar de Cycladen. Alle cruises vertrekken vanuit Piraeus en eindigen daar ook weer. De cruises worden uitgevoerd door de Elysium, een schip met 25 luxe kamers, een spa, fitnessruimte en een bar. Omdat de cruises met de Elysium half board zijn, ga je als gast een paar keer zelf uit eten in een havenplaats. Ook verscheidene alcoholische dranken aan boord moet je voor bijbetalen.

Aanbieding
De aanbieding geldt voor vier afvaarten in april, waarvan twee op een zaterdag en twee op een dinsdag. Alle cruises hebben een duur van zeven dagen. De actieprijs is 550 euro per persoon, waarbij er het liefst twee personen per cabine zijn. Minstens één van die personen moet reisspecialist zijn. Voor de cruise langs de Peloponnesos komt er nog 260 euro aan port taxes bij, voor de cruise naar de Cycladen is dit 230 euro.

Boeken
Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected]. Om in aanmerking te komen voor de aanbieding, is het belangrijk om [email protected] in de CC te zetten. Per boeking gelden er servicekosten voor de Reisprof van 55 euro per boeking voor niet leden en 25 euro per boeking voor leden.

Reismedia is mediapartner van de Reisprof. Personen die zich aanmelden als lid van de Reisprof krijgen een gratis TripTalk abonnement.