12 mei 2024
Thumbnail voor De virtuele fles champagne is opengegaan bij Untamed Travelling

De virtuele fles champagne is opengegaan bij Untamed Travelling

Horssen - Na het goede nieuws over de aangepaste reisadviezen voor reizen buiten Europa heerst er veel blijdschap in de reisbranche. Ook Untamed Travelling is opgelucht dat de reisadviezen weer worden ingezet zoals ze bedoeld zijn. Reisbizz.nl sprak met Ellen Wigbers, marketingmanager van de verre reizen specialist.


“We hebben gisteravond direct na de persconferentie een nieuwsbrief naar onze klanten uitgestuurd, zo van ‘het mag weer’. Dus ja, er is wel een virtuele fles opengegaan.” De drempel om naar verre bestemmingen af te reizen ligt nu een stuk lager nu het oranje reisadvies ervan af is. “Er was al sprake van een sterke toename in reisaanvragen, maar nu gaat het los.”

Nationale park voor jezelf
Op de vraag of er een bepaalde bestemming populair is, stelt Ellen dat dat eigenlijk niet zo is. “Er wordt na de meest uiteenlopende bestemmingen geboekt en dat is maar goed ook. Er steekt niet echt een bepaalde bestemming bovenuit.” Verder geeft Ellen het advies om juist nu, indien je klant in de gelegenheid is, die reis te maken naar bijvoorbeeld Afrika. “Je klant heeft alle ruimte daar omdat het er nu nog rustig is. Er zijn betrekkelijk weinig toeristen dus je klant heeft als het ware het hele nationale park voor zichzelf.”