20 mei 2024
Thumbnail voor Discover the World Nederlandse vertegenwoordiger Europcar

Discover the World Nederlandse vertegenwoordiger Europcar

AMSTERDAM - Europcar heeft Discover the World aangesteld als General Sales Agent (GSA) voor de Nederlandse markt. Dat bedrijf neemt onder andere de internationale verkoop en promotie via de reisbranche onder haar hoede.


Discover the World werkt al met Europcar samen in landen als België, Duitsland en Luxemburg. “We weten zeker dat zij gaan helpen om ons marktaandeel in Nederland te vergroten”, aldus Gaetan Mondet, Regional Sales Development Director bij Europcar International.

André van der Sluis, Country & Sales Manager van Discover Nederland, België en Luxemburg: "Ik ben erg trots dat een gerenommeerd merk als Europcar Discover the World heeft gekozen als aanspreekpunt voor de Nederlandse reisbranche. Nu het internationale reizen aan het herstellen is, neem ook de vraag naar huurauto's toe. Met de wetenschap dat er wereldwijd een algemeen tekort aan huurauto's zal zijn, zal Europcar een goede aanvulling zijn voor TMC's, reisbureaus en touroperators. Europcar zal een gezond commissiemodel en meerdere boekingsmogelijkheden bieden om toegang te krijgen tot de beste tarieven en beschikbaarheid."